Presentasjonsside

HAPPY-SPA INNEHOLDER:

Finsk Sauna

UTENDØRS SAUNA etter finsk modell med vedfyrt varme. Her er det plass til ca. 12 personer samtidig. Det er også tilknyttet et eget STORT DUSJROM i badstuen der to personer kan dusje samtidig. På vinters tid er det også muligheter for snøbading utendørs for å kjøle seg ned.

HappySPA

HappySPA

UTENDØRS JACUZZI med sitteplasser for 7 personer. Det er plasttak over hele SPA-området, og over Jacuzzien går det også og åpne taket, om man får øye på noen stjerner. I vårt SPA-område kan dere nyte friheten for dere selv, helt skjermet for innsyn fra andre.

HappySPA 

GRILLHUSET ligger for seg selv på den øverste terrassen. Her er det plass til max. 15 personer. Bålpannen fyres med grillkull for både varme og grilling. Maten kan spises der inne eller utenfor på langbord. Vårt nettverk kan brukes til avspilling av musikk fra f.eks. Spotify.

HappySPA

Inne har vi 2 TOALETTER, 3 DUSJER og GARDEROBE med nøkkellås slik at verdisaker og klær kan oppbevares på en sikker måte. Handduk ligger i hvert skap.

 

OUR HAPPY PLACE er kjelleretasjen som kan leies for Eventer, utdrikkingslag, bursdager, teambuilding for bedrifter etc.

 

Our Happy Place inneholder også bar, barhylle, 2 sofakroker, evt en sofakrok og en scene. Projektor på Storskjerm og en 50" TV. Mobile bord og stoler for bespisning har vi også tilgjengelig.Max kapasitet for bespisning er ca. 25 personer.